ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αραιές νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σήμερα

Αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν στην Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν.

Αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, από το απόγευμα 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αραιές νεφώσεις σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη που από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Τις βραδινές ώρες στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και από το βράδυ 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτ. Πελοπόννησο θα έχουμε αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5, στο Ιόνιο 6 βαθμιαία 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν σήμερα σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5, βαθμιαία στα ανατολικά και τα νότια 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, βαθμιαία αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, από το απόγευμα 5 με 7 και από το βράδυ στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν στην Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι 5 με 6 μποφόρ οι άνεμοι.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν με τις θερμοκρασίες να κινούνται από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.