ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κινείται από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κινείται από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα σε Μακεδονία και Θράκη. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Νοτιοδυτικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 03 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στην περιοχή του Καστελόριζου 6 μποφόρ. Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κινείται από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κινείται από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες πιθανώς θα σχηματιστούν ομίχλες.  Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ οι άνεμοι. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.