ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kairos, vroxi
Φωτο: Pixabay

Νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές

Στην Αττική θα έχουμε αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις απογευματινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στα δυτικά σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα θα έχουν Μακεδονία και Θράκη.  Μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές θα έχουν τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και κυρίως στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών. Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες θα έχουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα 6 με 8 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι. 

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις απογευματινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.