ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02
Σύννεφα καταιγίδας θάλασσας
Φωτο: Shutterstock

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους βροχές σήμερα

Η Αττική θα έχει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και η θερμοκρασία θα φτάσει από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές προβλέπονται κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα βόρεια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια τις πρωινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.  Από -01 (μείον 1) έως 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που πρόσκαιρα το βράδυ στα νότια θα εξασθενήσουν σήμερα στα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος. η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια γενικά ασθενείς στη Θεσσαλία, την ανατ. Στερεά, την Εύβοια και την ανατ. Πελοπόννησο. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια θαλάσσια - παραθαλάσσια. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Νοτιοδυτικοί 4 με 5, βαθμιαία στα ανατολικά και τα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές θα έχουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στις Κυκλάδες.Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουν τα νησιά του ανατ. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η Σάμος θα έχει νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η Αττική θα έχει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και η θερμοκρασία θα φτάσει από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύννεφα καταιγίδας θάλασσας
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αίθριος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια και κεντρικά, με έντονα φαινόμενα στη νότια Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα.
Ήλιος καθαρός ουρανός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου 2026

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης.