ΓΔ: 2035.57 1.15% Τζίρος: 247.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
kairos
Φώτο: Shutterstock

Νεφώσεις και κατά τόπους βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει η Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Nεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως από το απόγευμα.

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά, τα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα θα έχουν Μακεδονία και Θράκη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι. Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά.  Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και ατα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα έχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Νότιοι νοτιοδυτικοί, στα Δωδεκάνησα 3 με 5, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 5 με 6 και από το βράδυ πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Σάμο λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών σήμερα με τους ανέμους να πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει η Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ οι άνεμοι.

Nεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως από το απόγευμα.
Νότιοι 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη κακοκαιρία στην Ήπειρο, κεραυνός χτύπησε στέγη στα Ιωάννινα

Σφοδρές βροχές και άνεμοι πλήττουν Ιωάννινα και Θεσπρωτία. Στους Αμπελόκηπους κεραυνός άνοιξε τρύπα σε πολυκατοικία, χωρίς σοβαρές ζημιές. Στην Κόνιτσα, αυτοκίνητο παγιδεύτηκε λόγω κατολίσθησης, οι επιβαίνοντες διασώθηκαν.
Ομπρέλα στη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα, νότιοι άνεμοι έως 8 μποφόρ

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες πλήττουν σήμερα πολλές περιοχές της χώρας, με νότιους ανέμους έως 8 μποφόρ και μεταφορά αφρικανικής σκόνης, ενώ τοπικά έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως το Σάββατο.
Βροχή σε ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική Προστασία: Συστάσεις και μέτρα αυτοπροστασίας ενόψει κακοκαιρίας

Η Πολιτική Προστασία καλεί σε αυξημένη προσοχή, καθώς έντονα φαινόμενα αναμένονται στη βορειοδυτική Ελλάδα. Σε ετοιμότητα Πυροσβεστική, Περιφέρειες και δήμοι για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων.
Ομπρέλα στη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο διήμερο σε βορειοδυτική Ελλάδα, κυρίως σε Κέρκυρα, Παξούς, Ήπειρο και από αύριο το μεσημέρι στη δυτική και βόρεια Αιτωλοακαρνανία.