ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες ξεκινάει η εβδομάδα

Λίγες παροδικές νεφώσεις σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Στα δυτικά σήμερα αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου και από τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Από το βράδυ στο Ιόνιο νότιοι εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχουν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησο, με σποραδικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Από τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Μεταβλητοί 2 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο νότιοι έως 5 μποφόρ. Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στα νότια σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι. Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα έχουν τοπικές νεφώσεις. Από το απόγευμα γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στην Κρήτη. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 6 μποφόρ οι άνεμοι. Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Τοπικές νεφώσεις θα έχουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι οι άνεμοι. Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Σάμο με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι με τη θερμοκρασία να κινείται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες παροδικές νεφώσεις σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.