ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Νεφώσεις σήμερα θα έχει όλη η χώρα - Κατά τόπους πιο πυκνές

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη.

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι σήμερα ενώ στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις θα έχει η Μακεδονία και η Θράκη από το μεσημέρι πιο πυκνές στη δυτική Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι. Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία, στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο από το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά ενώ δεν αποκλείεται να σχηματιστούν ομίχλες. Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά και τα νότια έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη και στις Κυκλάδες. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Σάμο με τη θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι 4 με 5 και στα δυτικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ οι άνεμοι.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.