ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νεφώσεις και κατά τόπους βροχές σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στην Αττική και πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια το μεσημέρι. Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Μετά το μεσημέρι ασθενείς τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη.

Τοπικές βροχές σήμερα στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά στο Αιγαίο 6 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα μέχρι 7 μποφόρ.

Στη Θράκη νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία κυρίως από το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 5 μποφόρ.
Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Μεταβλητοί ασθενείς, στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, από το μεσημέρι τοπικά 5 και το βράδυ στα ανατολικά έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, από το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, βαθμιαία τοπικά 6 και από αργά το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη Σάμο αλλά βαθμιαία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στην Αττική και πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.  Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και από το μεσημέρι βορειοανατολικοί 4 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά θα ενισχυθούν τοπικά σε 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, από το απόγευμα 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.