ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στην Αττική και η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη με ασθενείς τοπικές βροχές ως το μεσημέρι. Από 10 - 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά θα σημειωθούν σήμερα ενώ στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές έως το απόγευμα. Στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές έως το απόγευμα.  Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Μεταβλητοί ασθενείς, στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Πελοπόννησο αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών έως το απόγευμα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν σε Κυκλάδες και Κρήτη και πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, αραιές νεφώσεις σήμερα που γρήγορα από τα βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Από βόρειες διευθύνσεις 4 και στα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις που βαθμίαια θα πυκνώσουν στη Σάμο και πιθανώς μετά το μεσημέρι να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στην Αττική και η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη με ασθενείς τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.