ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παράταση για την υποβολή προτάσεων των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας»

Μέχρι τις 19 Οκτωβρίου παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων του προγράμματος λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους δυνητικούς δικαιούχους.

Παρατείνεται εκ νέου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας» στην Ελλάδα (European Digital Innovation Hubs - EDIHs ), μέχρι τις 6 το απόγευμα την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα που ανέπτυξε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) και έχει τεθεί σε λειτουργία μέσω του gov.gr.

Η παράταση αποφασίστηκε να δοθεί από κοινού από τις Γενικές Γραμματείες Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας & Τεχνολογίας, Βιομηχανίας & Εργασίας, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους δυνητικούς δικαιούχους, αλλά και των υπό διευκρίνιση ζητημάτων που εκκρεμούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021-2027» και της πρόθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός δικτύου Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs - EDIHs), για την επιλογή των Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας στην Ελλάδα, οι αρμόδιες Γενικές Γραμματείες είχαν ανακοινώσει τη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος στις 28 Ιουλίου 2020, με αρχική καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η αρχική παράταση έληγε στις 10 Οκτωβρίου 2020.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Ευγενίδου: Ψηφιακή καινοτομία και άμυνα στο επίκεντρο συνεδρίου

Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν κρίσιμα θέματα όπως η μεταφορά τεχνολογίας, η εμπορική αξιοποίηση της έρευνας και οι επενδυτικές στρατηγικές στις νεοφυείς τεχνολογικές επιχειρήσεις.
ekpaideysi-panepistimia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία ΕΚΔΔΑ - ΕΚΠΑ για τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με το Δημόσιο

Προβλέπεται η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, με σκοπό την ανάπτυξη νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ζητήματα ψηφιακών δεξιοτήτων, καινοτομίας και πράσινης μετάβασης. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες ανήλικων μέσω του gov.gr και της ψηφιακής υπηρεσίας myPhoto

Πλέον, ο έχων την επιμέλεια θα μπορεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία ή μετακινήσεις σε φυσικό σημείο εξυπηρέτησης να διεκπεραιώνει τις διαδικασίες για τις οποίες απαιτείται η προσκόμιση φωτογραφίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαθέσιμη και για φωτογραφίες ανήλικων η ψηφιακή υπηρεσία myPhoto

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναβαθμίζει τη συγκεκριμένη υπηρεσία για τους ανήλικους, διευκολύνοντας ουσιαστικά τη διεκπεραίωση μιας σειράς διοικητικών διαδικασιών που απαιτούν προσκόμιση φωτογραφίας.
Ergani, Ypourgeio Ergasias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του «ΕΡΓΑΝΗ»

Τα έντυπα προσλήψεων και αποχωρήσεων (Ε3, Ε5, Ε6 και Ε7), που υποβάλλονται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής λειτουργίας, θα υποβληθούν εκπρόθεσμα.