ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι.

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα ενισχυθούν τοπικά σε 7 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Βορειοδυτικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ.  Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.Σ

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Από 18 έως 32 και στη Πελοπόννησο τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Βορειοδυτικοί 4 με 6 και το πρωί στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Από 19 έως 33 και στην Πελοπόννησο έως 35 βαθμούς Κελσίου στη θερμοκρασία.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι 6 με 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Βορειοδυτικοί και στα βόρεια βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Γρήγορα από τα βόρεια θα ενισχυθούν σε 6 με 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Βορειοδυτικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση τη νύχτα οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.