ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Με άνοδο της θερμοκρασίας ξεκινάει το Σαββατοκύριακο

Στην Αττική αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. 

Αίθριος καιρός θα είναι σήμερα σε όλη τη χώρα με ασθενείς γενικά ανέμους, οι οποίοι τοπικά στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Aίθριος ο καιρός θα είναι σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Από 19 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα νησιά και τα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Aίθριο καιρό θα έχουν σήμερα Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος θα είναι ο καιρός ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στις βόρειες Κυκλάδες τοπικά 5 μποφόρ.  Από 22 έως 32 η θερμοκρασία και στην Κρήτη τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με τη θερμοκρασία να πνέει από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα βόρεια 5 μποφόρ.

Στην Αττική αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι και στα ανατολικά μέχρι το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.  Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.