ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Μικρή μεταβολή του καιρού με κατά τόπους νεφώσεις και πιθανές βροχές

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις απογευματινές και βραδινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού στο βόρειο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. Το βράδυ στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Λίγες νεφώσεις θα εμφανιστούν σε Μακεδονία και Θράκη που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν από τα δυτικά τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Τη νύχτα στα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το βράδυ από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις θα έχουν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αρχικά γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση θα πνέουν οι άνεμοι. Τη νύχτα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς. Από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στις Κυκλάδες και πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Δωδεκάνησα και νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια από το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες προς το βράδυ. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 23 έως 33 και τοπικά στα νότια έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις απογευματινές και βραδινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένεται να έχει η Θεσσαλονίκη που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.