ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Με γενικά αίθριο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα ξεκινάει η εβδομάδα

Αίθριος ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο στα ορεινά της βόρειας χώρας τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και πιθανώς στη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες.
Μεταβλητοί ασθενείς και στα παραθαλάσσια πρόσκαιρα την ημέρα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στη Θράκη ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Από 21 έως 36 και στα ανατολικά έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατ., Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς τις απογευματινές ώρες. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.  Από 23 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος.  Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 23 έως 33 και τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Μεταβλητοί 3 και το απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.