ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός με θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να φτάνει από  22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κινείται από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Μεταβλητοί ασθενείς και στα παραθαλάσσια πρόσκαιρα την ημέρα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Από 19 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς τις απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί ασθενείς, από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και το πρωί έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.  Από 22 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από 23 έως 33 και τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να φτάνει από  22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και το πρωί στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κινείται από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 3 θα πνέουν οι άνεμοι και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.