ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Από 22 έως 31 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να φτάνει από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 οι άνεμοι και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.