ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός και σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Και η Θεσσαλονίκη θα έχει γενικά αίθριο καιρό με τη θερμοκρασία να φθάνει από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ.

Γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.  Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και από το μεσημέρι πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Και η Θεσσαλονίκη θα έχει γενικά αίθριο καιρό με τη θερμοκρασία να φθάνει από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση θα πνέουν οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.