ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα με κατά τόπους νεφώσεις

Λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι τις απογευματινές ώρες θα έχει η Αττική με τη θερμοκρασία να φθάνει από 23 έως 33 βαθμούς. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από  20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο και την Στερεά όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.  Από 22 ως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια έως το μεσημέρι.Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι τις απογευματινές ώρες θα έχει η Αττική με τη θερμοκρασία να φθάνει από 23 έως 33 βαθμούς Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένιση από το απόγευμα οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από  20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Θερμαικό έως 6 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.