ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη με λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στα παραθαλάσσια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στην Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα δυτικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 22 ως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Αίθριος ο καιρός θα είναι σήμερα στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Καρπάθιο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Μεταβλητοί ασθενείς και τις απογευματινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.