ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Συνεχίζεται και σήμερα ο καύσωνας σε ολόκληρη τη χώρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία θα φτάσει από 26 έως 39. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας. Μεταβλητοί και στα ανατολικά τοπικά βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 22 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρό στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ενώ λίγες νεφώσεις θα εμφανιστούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, από το μεσημέρι βαθμιαία 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και η θερμοκρασία θα φτάσει από 23 έως 34 και τοπικά στη νότια Κρήτη μέχρι 36 βαθμούς Κελσίου.  Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στις βόρειες Κυκλάδες έως 7 μποφόρ οι άνεμοι.

Στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία θα φτάσει από 26 έως 39 και στα ανατολικά μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ