ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να φθάνει από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη η θερμοκρασία.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Aίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάννησα και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να φθάνει από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ