ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα, με τοπικές νεφώσεις

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στη χώρα και μόνο στη Μακεδονία μέχρι τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες, με όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία. Στη Θράκη γενικά αίθριος. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ οι άνεμοι.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στην Θεσσαλονίκη που θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς θα είναι οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ