ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κινείται από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με βόρειους ανέμους που θα φτάνουν στο Αιγαίο τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 18 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπεριο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί19 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 19 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος και είναι σήμερα ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη. Βορείων διευθύνσεων οι άνεμοι στα 4 με 6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κινείται από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αίθριος ο καιρός σήμερα και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ