ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Άστατος ο καιρός και σήμερα με πιθανότητα βροχής κατά τόπους

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε σήμερα κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμέονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Mεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στα νησιά Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στις Κυκλάδες και πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη. Βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη που θα είναι παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ