ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Βροχές κατά τόπους αναμένονται και σήμερα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Αρχικά γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μόνο στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Η Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Mεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις θα έχουν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση περιμένουμε από το βράδυ. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις θα έχουν η Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησος που γρήγορα στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις θα έχουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κινείται από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το απόγευμα. Στα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα κατά τόπους έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη που θα είναι παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ