ΓΔ: 2200.6 0.54% Τζίρος: 89.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:34:44
Σφύρα δικαστηρίου
Φώτο: Shutterstock

Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου οι δύο συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το πρωί οι δύο 18χρονοι που συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και επικίνδυνη οδήγηση μετά από επίθεση σε 57χρονο έξω από μπαρ την Παρασκευή.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν το πρωί οι δύο 18χρονοι ημεδαποί που συνελήφθησαν, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης της ανακρίτριας του Γ' Ανακριτικού Γραφείου του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Τα εντάλματα αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας και της επικίνδυνης οδήγησης από κοινού. Οι πράξεις φέρονται να τελέστηκαν την περασμένη Παρασκευή 1η Μαΐου, τις πρωινές ώρες, στο Ηράκλειο, έξω από γνωστό μπαρ της πόλης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, έξω από το μπαρ οι δύο 18χρονοι, μαζί με ακόμη ένα άτομο που επίσης συνελήφθη, επιτέθηκαν σε 57χρονο αλλοδαπό εργαζόμενο του καταστήματος, ο οποίος τραυματίστηκε με μαχαίρι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Διαδήλωση για το Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Εκτέλεση τριών ανδρών στο Ιράν για συμμετοχή σε διαδηλώσεις και θανάτους

Τρεις άνδρες εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού στο βορειοανατολικό Ιράν, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε βίαιες διαδηλώσεις που οδήγησαν στον θάνατο μελών των δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιρανικής δικαιοσύνης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 50χρονου μασέρ στη Ρόδο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στη δικαιοσύνη παραπέμπεται 50χρονος μασέρ στη Ρόδο, μετά από καταγγελία 27χρονης Γερμανίδας τουρίστριας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.
διάδρομος φυλακής Νιγρίτας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: 11 συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο με 2 νεκρούς στις φυλακές

Έντεκα συλλήψεις έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας, όπου σκοτώθηκαν δύο άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων οι βασικοί δράστες, δύο αλλοδαποί κρατούμενοι. Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα.
Πόλη Τεχεράνη Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Εκτέλεση άνδρα για συνέργεια σε φόνο στις διαδηλώσεις του Ιανουαρίου

Εκτελέστηκε στο Ιράν ο Μεχράμπ Αμπντολαχζαντέχ, που είχε καταδικαστεί για συνέργεια σε φόνο κατά τις διαδηλώσεις του χειμώνα 2022-23 στην Ούρμια, όπου ένας αγρότης είχε σκοτωθεί. Η εκτέλεση έγινε μετά την ολοκλήρωση της δίκης.