ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Με άστατο καιρό και πτώση θερμοκρασίας ξεκινάει η εβδομάδα

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική και κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ.

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές σε όλα τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Τα φαινόμενα το βράδυ πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και δυτικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές αναμένονται στην Μακεδονία και τη Θράκη και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες ,τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανόν τις Σποράδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ.
Στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Στα νότια δυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν στην Κρήτη και θα εκδηλωθούν κυρίως στις Κυκλάδες τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στις Κυκλάδες βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και στην Κρήτη δυτικών διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ. Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική και κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ