ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία μέχρι το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν από αργά το απόγευμα. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος ο καιρός και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.  Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.  Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Στην Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ