ΓΔ: 2328.25 0.41% Τζίρος: 71.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:55:35
Σφύρα δικαστηρίου
Φώτο: Shutterstock

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι για το τροχαίο δυστύχημα στη Λιοσίων

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο 20χρονοι για το τροχαίο στη Λιοσίων, ενώ αύριο απολογούνται ο 16χρονος οδηγός και ο συνεπιβάτης του.

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δύο 20χρονοι που εμπλέκονται στο τροχαίο δυστύχημα της οδού Λιοσίων, το οποίο προκάλεσε 16χρονος αλλοδαπός οδηγώντας μηχανή και εγκαταλείποντας σοβαρά τραυματισμένη μια 16χρονη.

Οι δύο νεαροί, ένας άνδρας που δήλωσε διαχειριστής της μηχανής και μια συνομήλικη του που ανέφερε ότι είναι ιδιοκτήτρια του δικύκλου, απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή για πλημμελήματα.

 Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ο 16χρονος με καταγωγή από το Σουδάν και ο συνεπιβάτης του, οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργήματα.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να επιβληθεί στον 20χρονο ο περιοριστικός όρος της μηνιαίας εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Η ιδιοκτήτρια της μηχανής, σύμφωνα με τη δήλωσή της, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο ΔΣ στην Ένωση Δικαστών, πρόεδρος ξανά ο Χριστόφορος Σεβαστίδης

Ο Χριστόφορος Σεβαστίδης επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά τη σύσταση του νέου Δ.Σ. που αναδείχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές. Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και όρισε τις επιτροπές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 25χρονος αλλοδαπός διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Νέες κατηγορίες αντιμετωπίζει 25χρονος αλλοδαπός, ήδη προφυλακισμένος για ληστεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς ταυτοποιήθηκε ως δράστης επίθεσης σε 52χρονη στην Ανάληψη, με κατηγορίες μεταξύ άλλων απόπειρα ανθρωποκτονίας και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Εισαγγελέας ζητά 10 χρόνια κάθειρξη για εξαναγκασμό συνεύρεσης

Η εισαγγελία Χάρνοσαντ ζήτησε δεκαετή κάθειρξη για 62χρονο που ανάγκαζε τη σύζυγό του να συνευρίσκεται με 120 άνδρες έναντι αμοιβής. Κατηγορείται και για οκτώ βιασμούς. Η δίκη του διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Υπεράσπιση νομικού πολιτισμού για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

Η Νέα Αριστερά σχολιάζει πως η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου ενόχλησε κυρίως την ακροδεξιά και το τουρκικό ΥΠΕΞ, τονίζοντας ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται και πως ο νομικός πολιτισμός δεν υπόκειται σε σκοπιμότητες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση κυκλώματος παράνομων επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη με 20 συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ. Έχουν συλληφθεί 20 μέλη, ανάμεσά τους λογιστές και υπεύθυνοι Κ.Υ.Δ., σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι.