ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός με κατά τόπους βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τη θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και μετά το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη σήμερα με τη θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και  στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τη θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα ενώ μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Μετ αβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ