ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σφύρα δικαστηρίου

Προθεσμία για απολογία στην 77χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο συζύγου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε η 77χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια. Παραμένει υπό κράτηση, ενώ ερευνάται η σχέση των τραυμάτων του θύματος με τον θάνατό του.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε από τον 2ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης η 77χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Η γυναίκα συνελήφθη μετά την έκδοση εντάλματος από τον ανακριτή και παραμένει υπό κράτηση έως την απολογία της.

Η 77χρονη φέρεται να κατέστη κατηγορούμενη καθώς η αξονική τομογραφία στη σορό του ηλικιωμένου άνδρα «έδειξε» προθανάτιες κακώσεις στα πλευρά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εκτίμηση, οι κακώσεις αυτές προκάλεσαν το ισχαιμικό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό του.

Ο 82χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός το περασμένο Σάββατο μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύζυγό του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση υλικού παιδικής κακοποίησης

Σε αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, για διακίνηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων online. Επιπλέον, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ατόμων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 26χρονος για ληστείες σε ηλικιωμένες σε πολυκατοικίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος που κατηγορείται για ληστείες σε ηλικιωμένες σε πολυκατοικίες της Θεσσαλονίκης. Ομολόγησε τις πράξεις του, επικαλούμενος εθισμό στον τζόγο και ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας μεταμέλεια.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναρξη της δίκης για θάνατο 33χρονου και 46χρονης αστυνομικού στη Χαλκιδική

Ξεκίνησε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για το διπλό τραγικό θάνατο 33χρονου και 46χρονης αστυνομικού στη Χαλκιδική, έπειτα από καβγά. Κατηγορούνται 27χρονος για ανθρωποκτονία με δόλο και 63χρονος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίκη γιατρού σε φυλάκιση για αποδοχή «φακελακίων» σε δημόσιο νοσοκομείο

Γιατρός καταδικάστηκε οριστικά σε 28 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή για «φακελάκια» σε επεμβάσεις αγγειοπλαστικής σε δημόσιο νοσοκομείο. Το Εφετείο τον έκρινε ένοχο για 9 περιπτώσεις, μειώνοντας ελαφρώς την ποινή του.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κ. Τασούλα με τον Χρ. Μπαξεβάνη για τον εκσυγχρονισμό Δικαιοσύνης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Τασούλας, συναντήθηκε με τον Χρ. Μπαξεβάνη του ΟΠΕΔ και συζήτησαν για τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης μέσω ενίσχυσης συνεργασιών μεταξύ δικαστικών, δικηγόρων και υπαλλήλων.