ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τη θερμοκρασία να κινείται από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με πρόσκαιρες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από τις
μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα δυτικά και βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα κεντρικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Μεταβλητοί 3, πρόσκαιρα το μεσημέρι δυτικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα κεντρικά και νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη 5 με 6 μποφόρ. Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4, τοπικά στα νότια 5 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 16 και 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τη θερμοκρασία να κινείται από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα είναι κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Μεταβλητοί 3 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ