ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα, μέχρι το απόγευμα. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα κεντρικά και βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4, στα νότια έως 5 μποφόρ, βαθμιαία στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί, έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Σε Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε σήμερα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι σήμερα και η θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες μέχρι το απόγευμα αναμένονται σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις, στα νότια έως 5 μποφόρ οι άνεμοι από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στις Κυκλάδες και την Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4, στην Κρήτη έως 5 μποφόρ, το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς, 3 με 5 μποφόρ. Από 18 έως 28 και στην Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις, στα νότια έως 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα, μέχρι το απόγευμα. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ