ΓΔ: 2613.23 -0.02% Τζίρος: 212.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Καταγγελία μητέρας για σεξουαλική κακοποίηση 25χρονης ΑμεΑ στην Κυψέλη

Μια 25χρονη ΑμεΑ φέρεται πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο σπίτι της στην Κυψέλη, περιστατικό που αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της είδε σχετικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Ερευνάται αν υπήρξε επίθεση και στη δίδυμη αδελφή της.

Σοκ προκαλεί στην Κυψέλη η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 25χρονης γυναίκας με αναπηρία, η οποία φέρεται να δέχθηκε επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της παρακολούθησε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες στην οικία. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις αρχές, την ώρα που εκείνη απουσίαζε, ένας άνδρας μπήκε στο σπίτι και επιτέθηκε στη 25χρονη κόρη της.

Η μητέρα ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει πιθανότητα ο ίδιος άνδρας να επιτέθηκε και στη δίδυμη αδελφή της, η οποία επίσης είναι άτομο με αναπηρία.

Ως φερόμενος δράστης της επίθεσης αναζητείται άνδρας αλβανικής καταγωγής, γνωστός της οικογένειας, ενώ η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Οι δύο αδελφές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Απορρίφθηκε η αγωγή Τραμπ κατά Χάρβαρντ για τις διαδηλώσεις Ισραήλ

Ομοσπονδιακός δικαστής της Βοστόνης απέρριψε την αγωγή της κυβέρνησης Τραμπ κατά του Χάρβαρντ για ανοχή σε αντισημιτικές ενέργειες υπέρ Παλαιστινίων, κρίνοντας πως δεν υπήρξαν επαρκή στοιχεία για παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων.
Αεροπορικό δυστύχημα συντρίμμια
ΔΙΕΘΝΗ

Boeing: Αποζημίωση 29 εκατ. $ στη χήρα θύματος του 737 MAX στην Αιθιοπία

Αμερικανικό δικαστήριο καταδίκασε την Boeing να καταβάλει 29 εκατ. δολάρια στην οικογένεια Ιρλανδού μηχανικού που σκοτώθηκε στη συντριβή Boeing 737 MAX 8 στην Αιθιοπία το 2019, ενώ πήγαινε σε συνέλευση του ΟΗΕ.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μήνυση κατά Τραμπ για πώληση πρόσβασης σε αναρτήσεις στο Truth Social

Δύο αμερικανικά ΜΜΕ κατέθεσαν αγωγή στη Νέα Υόρκη κατά της πώλησης προνομιακής πρόσβασης στις αναρτήσεις του Τραμπ στο Truth Social, χαρακτηρίζοντας το σύστημα «διεφθαρμένο και αντισυνταγματικό».
Σφυρί δικαιοσύνης δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Ισόβια στον Σάιμον Λέβι για δολοφονίες και βιασμούς

Ισόβια κάθειρξη στον 40χρονο Σάιμον Λέβι για τις δολοφονίες δύο ιερόδουλων και βιασμούς στο Λονδίνο. Η αστυνομία παραδέχθηκε λάθη που του επέτρεψαν να συνεχίσει να επιτίθεται σε γυναίκες προτού συλληφθεί οριστικά.
Σημαία Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

ΟΗΕ: Καλωσορίζει την κατάργηση της θανατικής ποινής στον Λίβανο

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ επαινεί τον Λίβανο για την κατάργηση της θανατικής ποινής και καλεί τις χώρες της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, τερματίζοντας αυτήν την πρακτική.