ΓΔ: 2144.71 1.25% Τζίρος: 285.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λιμάνι με δυνατό άνεμο
Φώτο: Shutterstock

Λήμνος: Κατολίσθηση στο οδόστρωμα της παραλιακής Αγ. Ιωάννη Κάσπακα

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό Αγίου Ιωάννη Κάσπακα στη Λήμνο, λόγω υποχώρησης του οδοστρώματος και έντονου κυματισμού από τους θυελλώδεις ανέμους. Ο Δήμος καλεί πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή για λόγους ασφάλειας.

Υποχώρηση οδοστρώματος σημειώθηκε στην παραλιακή οδό Αγίου Ιωάννη Κάσπακα στη Λήμνο, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου, η κίνηση οχημάτων έχει διακοπεί εξαιτίας της καθίζησης του δρόμου και του έντονου κυματισμού, που προκλήθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους που πλήττουν την περιοχή.

Ο Δήμος εφιστά την προσοχή σε οδηγούς και πεζούς, ζητώντας να αποφεύγουν την προσέγγιση της παραλιακής ζώνης και των γύρω περιοχών. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες προστασίας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπενιαμίν Νετανιάχου
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Πλήγματα σε σιδηροδρομικές γραμμές και γέφυρες στο Ιράν

Οι ισραηλινές δυνάμεις έπληξαν σήμερα σιδηροδρομικές γραμμές και γέφυρες στο Ιράν, σύμφωνα με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, στοχεύοντας υποδομές που χρησιμοποιεί η IRGC. Είχε προηγηθεί χτύπημα σε στρατιωτική βάση με αεροσκάφη και ελικόπτερα.
Φλεγόμενα φορτηγά Μέση Ανατολή
ΔΙΕΘΝΗ

Κατάρ: Η κλιμάκωση στη Μ. Ανατολή μπορεί να ξεφύγει, προειδοποιεί η Ντόχα

Το Κατάρ προειδοποίησε ότι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κινδυνεύει να ξεφύγει από τον έλεγχο, προτρέποντας όλες τις πλευρές να βρουν λύση και να σταματήσουν τον πόλεμο πριν να είναι αργά.
Πινακίδα στην Τεχεράνη
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Μαζικά πλήγματα σε Ιράν, δύο νεκροί, πληγείσα δεύτερη γέφυρα

Ισραηλινοαμερικανικά πλήγματα έπληξαν δεύτερη γέφυρα στο Ιράν, νότια της Τεχεράνης, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας τρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Irna. Προηγήθηκε επίθεση και σε άλλη γέφυρα κοντά στην πόλη Κομ.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Προειδοποιήσεις στους ΗΠΑ για υπέρβαση «κόκκινων γραμμών»

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πλήγματα σε υποδομές, προειδοποιώντας ότι ΗΠΑ και σύμμαχοι μπορεί να χάσουν πετρέλαιο και αέριο της περιοχής, αν ξεπεραστούν οι «κόκκινες γραμμές». Δηλώνουν ότι εξαντλήθηκε η αυτοσυγκράτηση.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Νέες επιθέσεις λίγο πριν λήξει το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου

Νέα πλήγματα δέχθηκε η Τεχεράνη λίγες ώρες πριν λήξει το τελεσίγραφο του Τραμπ, που απειλεί με καταστροφή υποδομών αν δεν ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, την ώρα που ο πόλεμος στην περιοχή συνεχίζεται με χιλιάδες θύματα.