ΓΔ: 2144.71 1.25% Τζίρος: 285.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας.

Σύλληψη ιδιοκτήτριας για ρύπανση από την επιχείρηση της στον Ασπρόπυργο

Εκτεταμένη ρύπανση διαπιστώθηκε σε μάντρα σκράπ, όπου βρέθηκαν απόβλητα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και λάδια μηχανών, σύμφωνα με έρευνα των αρμόδιων αρχών την 11η Φεβρουαρίου 2026.

Εκτεταμένη ρύπανση του περιβάλλοντος εντοπίστηκε σε επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων και σκράπ στον Ασπρόπυργο, σύμφωνα με έρευνα των αρμόδιων αρχών. Στην περιοχή βρέθηκαν απόβλητα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και λάδια μηχανών, τα οποία χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα απόβλητα.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου 2026 από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τμήματος Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντός της επιχείρησης εντοπίστηκε μεγάλος όγκος αποβλήτων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Παράλληλα, διαπιστώθηκε η ύπαρξη λιπαντικών ελαίων στο έδαφος, γεγονός που προκάλεσε εκτεταμένη ρύπανση του περιβάλλοντος, καθώς τα υλικά αυτά ανήκουν στην κατηγορία των επικίνδυνων αποβλήτων.

Η έρευνα κατέληξε στη σύλληψη της 43χρονης ιδιοκτήτριας της επιχείρησης, η οποία οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκληρός δίσκος και μετρητά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματική οργάνωση απέσπασε 600.000€ με 41 απάτες σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

Το παράνομο όφελος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους με τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική φτάνει τα 611.345 ευρώ. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε 48χρονη αλλοδαπή.
toyrkia-tromokratia-astynomia
ΔΙΕΘΝΗ

Κωνσταντινούπολη: Εξουδετερώθηκαν οι τρεις δράστες επίθεσης στο προξενείο

Οι τουρκικές αρχές γνωστοποίησαν ότι οι τρεις δράστες της επίθεσης έξω από το ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη εξουδετερώθηκαν, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά. Ερευνώνται οι διασυνδέσεις και το παρελθόν τους.