ΓΔ: 2456.16 -2.02% Τζίρος: 414.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σφύρα δικαστηρίου

Προφυλακιστέος ο 56χρονος για τον βιασμό 78χρονης κατάκοιτης στις Σέρρες

Προφυλακιστέος ο 56χρονος που φέρεται να βίασε την 78χρονη κατάκοιτη θεία του σε χωριό των Σερρών, μετά από καταγγελία της κόρης του θύματος. Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 56χρονος άνδρας που συνελήφθη στις Σέρρες, μετά από καταγγελία για τον βιασμό της 78χρονης, κατάκοιτης θείας του σε χωριό της περιοχής.

Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για να απολογηθεί. Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν κρίθηκαν επαρκείς και, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν η κόρη της ηλικιωμένης ειδοποίησε την Άμεση Δράση, καταγγέλλοντας ότι η μητέρα της υπήρξε θύμα βιασμού από τον ανιψιό της.

Η 78χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Σερρών για ιατρικές εξετάσεις. Κατά την κατάθεσή της στην αστυνομία, φέρεται να αποκάλυψε ότι είχαν συμβεί παρόμοια περιστατικά και στο παρελθόν, τα οποία δεν είχε γνωστοποιήσει στα παιδιά της. Για τον λόγο αυτό, η δίωξη που ασκήθηκε στον 56χρονο αφορά βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

28χρονος Βρετανός κατηγορείται για τη δολοφονία της Αν Γουίτικαμ

Ένας 28χρονος άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της πρώην υπουργού Αν Γουίτικαμ, που βρέθηκε νεκρή με σοβαρά τραύματα στη νοτιοδυτική Αγγλία. Ο φερόμενος δράστης θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου του Γουεστμίνστερ.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Μιλάνο: Κοσμηματοπώλης φυλακισμένος για φόνο δύο ληστών ζητά χάρη

Ο Ιταλός κοσμηματοπώλης Μάριο Ροτζιέρο καταδικάστηκε σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών το 2021. Ζήτησε εκ νέου χάρη από τον πρόεδρο, ενώ η κεντροδεξιά συγκεντρώνει υπογραφές υπέρ του.
σημαία της Ιταλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Σύλληψη 17χρονης που ετοίμαζε επίθεση για τον ισλαμικό εξτρεμισμό

Στη σύλληψη 17χρονης με ιταλική υπηκοότητα που φέρεται έτοιμη να συμμετάσχει σε τζιχαντιστικές επιθέσεις προχώρησαν οι αρχές στην Παβία. Η νεαρή εντοπίστηκε μέσω ομάδων διαδικτύου και οδηγήθηκε σε ειδική κοινότητα ανηλίκων.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 14χρονος αρνείται τις κατηγορίες για σχεδιασμό επιθέσεων σε τζαμιά

Ένας 14χρονος στο Λονδίνο, κατηγορούμενος για σχεδιασμό επιθέσεων σε τζαμιά υπό την επιρροή ακροδεξιάς ιδεολογίας, δήλωσε αθώος στο δικαστήριο για προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών και ρατσιστικής φθοράς.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Τρανς νεοναζί κρατούμενη μεταφέρθηκε σε ανδρική φυλακή

Η τρανς νεοναζί Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ, που εκδόθηκε από την Τσεχία στη Γερμανία, μεταφέρθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή και στη συνέχεια σε ανδρική, έπειτα από απόφαση ειδικών και σωφρονιστικών αρχών της Σαξονίας.
Σημαία Βολιβίας
ΔΙΕΘΝΗ

Βολιβία: Έρευνα για στρατολόγηση πολιτών στον ρωσικό στρατό με απάτη

Οι αρχές της Βολιβίας διερευνούν απάτη στρατολόγησης πολιτών της χώρας για τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία, μέσω πλασματικών προσφορών εργασίας. Βίντεο δείχνουν Βολιβιανούς με ρωσικές στολές σε εμπόλεμες περιοχές.