ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα ηπειρωτικά.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου. Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση. Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα νότια μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Στα κεντρικά και νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Αρχικά γενικά αίθριος σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ