ΓΔ: 2348.45 -0.91% Τζίρος: 439.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
Πλευρά περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σταθμευμένου στην πόλη.

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο: Δύο συλλήψεις, αναζητείται 39χρονος

Η αστυνομία εξιχνίασε το επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο. Συνελήφθησαν 70χρονος και 42χρονη ως ηθική αυτουργός, ενώ αναζητείται 39χρονος, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα.

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 12 Ιανουαρίου, έξω από ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 70χρονος άνδρας και μία 42χρονη γυναίκα ως ηθική αυτουργός, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 39χρονος. 

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών.

Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Ερευνών, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό, έδειξε πως η 42χρονη εισήλθε αρχικά στο κατάστημα και διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη. 

Στη συνέχεια αποχώρησε και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε μαζί με τον 39χρονο, με τον οποίο ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, με παρότρυνση της 42χρονης, πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη τραυματίζοντάς τον στον μηρό. 

Αμέσως μετά, ο 70χρονος πατέρας του ιδιοκτήτη προσέγγισε το σημείο οπλισμένος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά την οποία τραυματίστηκε στο πόδι από τον 39χρονο.

Ο 39χρονος διέφυγε με το όχημά του, ενώ η 42χρονη τράπηκε σε φυγή πεζή. Μετά από αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 15 Ιανουαρίου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν η 42χρονη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, και ο 70χρονος, βάσει σχετικού εντάλματος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, κατασχέθηκαν συνολικά 25.695 ευρώ, 10.500 δολάρια, αεροβόλο πιστόλι, φυσίγγιο και βολίδες αεροβόλων, μαχαίρι, κροτίδα, καπνογόνο, όχημα, κινητό τηλέφωνο και 10 σπρέι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ για τον 39χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αστυνομική επιχείρηση κτίριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στον Άγιο Παντελεήμονα με κατάσχεση 9 κιλών κάνναβης

Δύο νεαροί, 21 και 22 ετών, συνελήφθησαν στον Άγιο Παντελεήμονα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όταν στην κατοχή τους βρέθηκαν σχεδόν 9 κιλά κάνναβης, 25 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκή ανηλίκων στην Καλλιθέα με δύο τραυματίες και επτά συλλήψεις

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας, με επίθεση σε 17χρονο και 18χρονο λόγω προσωπικών διαφορών. Η αστυνομία συνέλαβε επτά νεαρούς που τα θύματα αναγνώρισαν ως συμμετέχοντες.
Έλληνας αστυνομικός όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις τεσσάρων για επίθεση σε διεμφυλική στην Καλλιθέα

Τέσσερα άτομα, τρεις αλλοδαποί και ένας Έλληνας, συνελήφθησαν στην Καλλιθέα, κατηγορούμενοι για επίθεση και τραυματισμό διεμφυλικής γυναίκας με ρατσιστικά κίνητρα, εξύβριση και ρίψη αντικειμένων, σύμφωνα με την αστυνομία.
τηλεκπαίδευση σε υπολογιστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη πέντε ατόμων για τηλεφωνικές απάτες με «λογιστή» σε Κιλκίς και Πέλλα

Πέντε συλλήψεις έγιναν σε Κιλκίς και Πέλλα για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο του «λογιστή». Οι δράστες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες.
Δέμα κοκαΐνης ανάλυση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για ναρκωτικά και όπλα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών και άλλων παρανομιών, με επίκεντρο Ζωνιανά, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο. Έχουν γίνει δεκάδες έρευνες και προσαγωγές, με ευρήματα ναρκωτικών και όπλων.
Ομάδα αστυνομικών Εκουαδόρ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισημερινός: Πάνω από 5.000 συλλήψεις μετά την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας

Η αστυνομία στον Ισημερινό συνέλαβε πάνω από 5.000 άτομα, εκ των οποίων 700 φέρονται να σχετίζονται με οργανωμένο έγκλημα, μετά την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν 9,2 τόνοι ναρκωτικών και περισσότερα από 600 όπλα.