ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και περιορισμό της σκόνης

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.  Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στα κεντρικά και βόρεια είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς, στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς, βαθμιαία νότιοι έως 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχουν Μακεδονία και Θράκη, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων μέχρι το απόγευμα. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Νότιοι 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι, γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στη Θεσσαλία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι, βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφόρ. Από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη σήμερα και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από 20 έως 30 η θερμοκρασία και στην Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα βόρεια από το απόγευμα θα έχουν σήμερα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 και στα βόρεια από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.  Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα φτάσει από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς οι άνεμοι, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ