ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα με αφρικανική σκόνη και αραιές νεφώσεις

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις θα έχουμε σήμερα οι οποίες το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, αλλά στα κεντρικά και νότια θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ και στα δυτικά νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση στο Ιόνιο.

Αραιές νεφώσεις θα έχει σήμερα η Μακεδονία και η Θράκη, παροδικά πιο πυκνές στη δυτική Μακεδονία, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά το απόγευμα. Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Aραιές νεφώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο που από το απόγευμα στα βόρεια θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη.  Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη νότια Κρήτη η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς υψηλότερη. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στις Κυκλάδες έως 5 μποφόρ οι άνεμοι.

Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νότια. Από 23 έως 37 και στα βόρεια από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα νότια 3 με 4 και στα βόρεια έως 5 μποφόρ.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι.

Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ οι άνεμοι και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ