ΓΔ: 2283.73 1.09% Τζίρος: 308.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:42
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 14χρονου για απόπειρα ληστείας σε 13χρονο στον Εύοσμο

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 14χρονο στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να αποπειράθηκε να πάρει με απειλή βίας το πορτοφόλι 13χρονου σε κατάστημα παιχνιδιών στον Εύοσμο.

Στη σύλληψη ενός 14χρονου προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο ανήλικος φέρεται να προσπάθησε να αφαιρέσει με απειλή σωματικής βίας το πορτοφόλι ενός 13χρονου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κατάστημα παιχνιδιών στην περιοχή του Ευόσμου, σηματοδοτώντας ακόμη ένα συμβάν παραβατικότητας μεταξύ ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες συμμορίας

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 16 φερόμενων μελών οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε όλη τη χώρα με λεία 412.000€. Συνελήφθησαν 12 άτομα, 8 εκ των οποίων προφυλακίστηκαν.
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε πολεμικό βλήμα σε οικόπεδο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης βρέθηκε πολεμικό βλήμα σε οικόπεδο στη διασταύρωση Ωκεανού και Παπάγου. Το σημείο ερεύνησε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών και το βλήμα παρέλαβε ειδικό κλιμάκιο του στρατού.
Αριστοτέλους πλατεία Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση Άξονα και Πλατείας Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε ο διεθνής διαγωνισμός για την ανάπλαση του άξονα και της Πλατείας Αριστοτέλους. Ο Δήμος εξασφάλισε χρηματοδότηση και προχωρά στη τρίτη μεγάλη παρέμβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σεβόμενος την ιστορικότητα της πόλης.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Τη διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων τόνισε ο αντιδήμαρχος

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ευθύμης Χατζηθεόκλητος, εξήγησε στη συνεδρίαση Λογοδοσίας πώς αξιοποιήθηκαν τα επιπλέον έσοδα από τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για 2024-2025.
Ανεφοδιασμός αυτοκινήτου βενζίνη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιέσεις στα πρατήρια Θεσσαλονίκης από φόρους και λαθρεμπόριο καυσίμων

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πρατηρίων καυσίμων απειλούνται με λουκέτο λόγω άναρχης αγοράς, υπερβολικής φορολογίας και αθέμιτου ανταγωνισμού, όπως τονίστηκε σε κοινή συνέντευξη του ΕΕΘ και της ΠΟΠΕΚ.