ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
liakada
Shutterstock

Αίθριος ο καιρός και η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Αραιές νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

 Αραιές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 35 και τοπικά στην Μακεδονία 36 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια ο καιρός σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Από 14 έως 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4, από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά 3 με 5 βαθμούς υψηλότερη η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στα βόρεια στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα βόρεια οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και προς το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ