ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Καλός καιρός και έως 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Και στη Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός με τη θερμοκρασία να κινείται από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 30 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ.
 

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 και τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι, με εξασθένηση από το απόγευμα. Τη νύχτα στα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ.

Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στα νότια ο καιρός σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα νότια αναμένεται σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Στα βόρεια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Στα υπόλοιπα αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένηση. Από 12 έως 32 και κατά τόπους στη Θεσσαλία 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με τη θερμοκρασία να κινείται από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά 3 με 5 βαθμούς υψηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα δυτικά 7 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι και από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Σαρωνικό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός με τη θερμοκρασία να κινείται από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ οι άνεμοι και τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ