ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ποτήρια αλκοόλ
Τρία ποτήρια με διαφορετικά αλκοολούχα ποτά πάνω σε ξύλινη επιφάνεια.

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο για πώληση αλκοόλ σε πέντε ανήλικους

Στην Πάτρα συνελήφθησαν ιδιοκτήτρια και υπεύθυνος καταστήματος επειδή πούλησαν αλκοόλ σε πέντε ανήλικους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Στη σύλληψη μίας ιδιοκτήτριας και ενός προσωρινά υπεύθυνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν πωλήσει αλκοολούχα ποτά σε πέντε ανηλίκους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο κατάστημα εντοπίστηκαν τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας 15 έως 16 ετών, τα οποία είχαν προμηθευτεί αλκοολούχα ποτά από τους συλληφθέντες.

Σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με την προστασία ανη

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική αστυνομία περιπολικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη γυναικών στο «Ελ. Βενιζέλος» με 72 κιλά κάνναβη στις αποσκευές

Τρεις αλλοδαπές, 29, 33 και 37 ετών, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ως μέλη διεθνούς κυκλώματος, ενώ επιχειρούσαν να μεταφέρουν 72,7 κιλά υδροπονικής κάνναβης στην Ιταλία, κρυμμένα στις αποσκευές τους.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια και 6ος κατηγορούμενος για τον θάνατο 31χρονου

Στην Ασφάλεια Πατρών παραδόθηκαν σήμερα ένας 22χρονος και ένας 31χρονος, κατηγορούμενοι για τον θάνατο 31χρονου μετά από ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο. Θα οδηγηθούν σε εισαγγελέα και ανακριτή για απολογία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για κλοπή πορτοφολιού υπαλλήλου στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, αφού έκλεψε πορτοφόλι, χρήματα και κοσμήματα από τσάντα υπαλλήλου εντός αποθήκης καταστήματος. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στη νόμιμη κάτοχο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στον εισαγγελέα τρεις για συμμετοχή σε θανατηφόρο ξυλοδαρμό 31χρονου

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών οδηγούνται τρεις άνδρες, 39, 36 και 29 ετών, που παραδόθηκαν για τον φερόμενο εμπλοκή τους στον θάνατο 31χρονου μετά από ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας τα ξημερώματα της Κυριακής.