ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
Φώτο: Shutterstock

Πάτρα: Τρεις ανήλικοι στον εισαγγελέα για οπαδική επίθεση με μαχαίρι

Τρεις ανήλικοι, ηλικίας 17, 17 και 14 ετών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας μετά από οπαδική συμπλοκή στην Πάτρα, όπου 17χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι συνομήλικό του.

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας οδηγήθηκαν τρεις ανήλικοι, ηλικίας 17, 17 και 14 ετών, με κατηγορίες που αφορούν παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν οι τρεις ανήλικοι συνεπλάκησαν εξαιτίας οπαδικών διαφορών.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας 17χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομήλικό του, προσπαθώντας να τον τραυματίσει θανάσιμα και προκαλώντας του τραύματα στο λαιμό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά σε μονάδα ΤΟΜΥ της Πάτρας από φιλικό του πρόσωπο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία από τους γιατρούς.

Μετά από έρευνες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προχώρησαν στη σύλληψη και των τριών ανηλίκων. Στο σπίτι του 17χρονου που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εντοπίστηκε μαχαίρι συνολικού μήκους 19 εκατοστών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι τρεις γονείς των ανηλίκων, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική επιχείρηση για παράνομες επιδοτήσεις άνω των 2,5 εκατ. μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εισέπραξε παράνομα επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με 13 συλλήψεις και οικονομικό όφελος άνω των 2,5 εκατ. ευρώ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζημία άνω των 4,5 εκατ. ευρώ από κύκλωμα επιδοτήσεων

Ζημιά άνω των 4,5 εκατ. ευρώ υπέστησαν ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο από εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ψευδείς δηλώσεις αγροτικών επιδοτήσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ συνολικά κατηγορούνται 334.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκή ανηλίκων στην Καλλιθέα με δύο τραυματίες και επτά συλλήψεις

Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στην Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας, με επίθεση σε 17χρονο και 18χρονο λόγω προσωπικών διαφορών. Η αστυνομία συνέλαβε επτά νεαρούς που τα θύματα αναγνώρισαν ως συμμετέχοντες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για οπαδική βία

Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν τρεις άνδρες για αθλητική βία, τραυματισμό δύο νεαρών λόγω οπαδικών διαφορών και παραβίαση του νόμου περί όπλων. Οι δράστες εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο ενώ άλλοι δύο συνεργοί αναζητούνται.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: 31χρονος συνελήφθη για τέσσερις υποθέσεις απάτης

Συνελήφθη 31χρονος στα Χανιά για τέσσερις απάτες μέσω διαδικτυακών αγγελιών. Εξαπατούσε πολίτες, εισπράττοντας χρήματα χωρίς να παραδίδει τα προϊόντα. Η εξιχνίαση έγινε από το Α.Τ. Κισσάμου και σχηματίστηκε δικογραφία.