ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος, με λίγες αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων έως 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις προς το μεσημέρι περιμένουμε σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια.Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και η θερμοκρασία θα φτάσει από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ.

Γενικά αίθριος, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 2 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ