ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες θα έχει η Αττική. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα και τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Σε Μακεδονία και Θράκη, μέχρι τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις υπόλοιπες ώρες, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το απόγευμα κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ οι άνεμοι. Τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες το απόγευμα θα περιοριστούν στη δυτική Πελοπόννησο, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους έντονες. Βελτίωση το βράδυ.
Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ οι άνεμοι, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στα 5 με 7 και στο Ιόνιο πιθανώς πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Το μεσημέρι τα φαινόμενα στη Θεσσαλία θα σταματήσουν και σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική Πελοπόννησο, όπου ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στις Κυκλάδες και από το απόγευμα στην Κρήτη. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Στις Κυκλάδες οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Στην Κρήτη, αρχικά δυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά 7 μποφόρ. Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα παρουσιαστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.Το απόγευμα βαθμαιία στα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ οι άνεμοι. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες θα έχει η Αττική. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές και απογευματινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες. Βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ