ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός με παροδικές κατά τόπους νεφώσεις και βροχές

Αρχικά αίθριος ο καιρός στην Αττική, μετά το μεσημέρι θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα βόρεια από το μεσημέρι βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν και την κεντρική χώρα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι σε Μακεδονία και Θράκη και θα εκδηλωθούν βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Αργά τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4, στα ανατολικά τοπικά 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων ενισχυόμενοι τη νύχτα σε 6 μποφόρ οι άνεμοι. Από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα υπάρξουν στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος μετά το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι. Αργά τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αρχικά αίθριος σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές σταδιακά στην Θεσσαλία και τις Σποράδες ενώ το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα στην Στερεά και την Εύβοια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε βόρεια λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Στα νότια γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με τάση ενίσχυσης. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος ο καιρός στην Αττική και μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τη νύχτα 6 μποφόρ. Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ