ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου στην Αττική σήμερα που ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα με τη θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα ενώ γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Στη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Στην Μακεδονία γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτ. Στερεά και τη δυτ. Πελοπόννησο. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και το μεσημέρι-απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση θα έχουμε σε Κυκλάδες και Κρήτη. Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση θα πνέουν οι άνεμοι. Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου στην Αττική σήμερα που ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα με τη θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ